sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Hengissä ollaan ja niin hieno haukku!

*Varoitus! Tämä postaus sisältää PALJON koiran mahtavuuden hehkuttamista! *

 Moikka!

Eli anteeksi etten ole jaksanut tänne mitään meidän kuulumisia kirjoitella. Arki menee tuttuun tapaan, käydään lenkeillä, treenaillaan aktiivisesti sitä sun tätä ja yritetään joskus ei koskaan päästä johonkin ohjattuihin pyörähtämään. Yhdet mätsäritkin tuossa käytiin aika huonolla menestyksellä, kun rakas koiraseni kakkasi kesken kehän.

Nyt on yhdet mätsärit ja messarin Junior Handler haaveissa, mutta katsotaan nyt. Doris on aivan yhtä ihana kuin aina ennenkin ja yrittää hirveästi joka kerta kun tehdään jotain. Rally-tokojuttuja ollaan tehty säännöllisen epäsäännöllisesti, ja namien kanssa aletaan ALO-luokan jutut hanskata. Nyt pitäisi sitten vain aloittaa se namittamisen lopettaminen...

Näyttelypuolen jutut on Doriksen mielestä ihan helppoja, eihän niitä treenaillessa tarvii kun vaan seisoskella nätisti ja juoksennella ympyrää. Tuo koira esiintyy vaan niin hyvin luonnostaan, että ei mitään rajaa!

Viime päivien reenailusta on jäänyt varsinkin hyvä fiilis. Doris vaan aina jaksaa yllättää fiksuudellaan, oppivaisuudellaan ja ihanuudellaan. Doeis tekee kaiken sillä nimenomaisella kultaisella sydämellä.


Pistä kamera pois ja heitä se pallo! T. Doris


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti