lauantai 14. tammikuuta 2017

Talviarkea ja hermoilua!

Moikkis!

Tänään ajattelin kertoa teille vähän meidän kuulumisia,  kera tämänpäiväisten lumikuvien. Ollaan treenailtu rally-tokoa, perustottista, lenkkeilty ja leikitty lumipalloilla. Sitä en tiedä, ovatko lumileikit sittenkään niin kovin hyvä idea, koska väsäsin tuossa vähän aikaa sitten lumilyhdyn, ja Doris oli ulkona ollessaan käynyt nappailemassa sieltä palloja, ja koko hökötys sortui.

Meille kuuluu siis kaikinpuolin hyvää, ja ihan tavallista, ja otsikon mukaisesti hieman myös hermoilua. Turun KV-näyttelyn numerot tulivat, ensin ollaan JH-ssa ja sitten vielä rotukehässä, saa nähdä kuinka neiti jaksaa koko päivän. Sitä en osaa sanoa, miksi hermoilen kyseistä tapahtumaa, sillä näyttelyitä on kuitenkin kausi täynnä, jos Turussa menee huonosti, niin vielä on monta tilaisuutta paikkailla.




Kuvat ovat muuten huonontuneet jälleen selvästi laadultaan bloggeriin lataamisen myötä. Treenailuissa ollaan käytetty apuna joululahjaksi saatua naksutinta. Doris hoksasi yllättävänkin helposti että naksahdus tarkoittaa kehua, että nyt hän teki jotain oikein. Pakko sanoa, että on kyllä hurjan kätevä varsinkin "kaukokäskyjä" tehdessä. Nimittäin kun komennat koiran kymmenen metrin päästä maahan, niin yritä siinä sitten oikealla hetkellä palkata namilla...

Lumi on tuon turjakkeen mielestä hurjan hauskaa, varsinkin silloin kun se lentää. Myös herkkujen ja lelujen lumeen piilottaminen olisi varsin mieluisaa tekemistä, jos typerä Ansku ei aina tulisi väliin sotkemaan ja kaivamaan aarteita esiin. Ei kuulemma saa jemmailla kaikkea mahdollista ympäri tonttia, joka on ihan tylsää.  Aamutkin ovat valostuneet talven tulon myötä, ja näin ollen jaksan useammin lähteä ennen kouluakin kunnolliselle lenkille pallonheittelyn sijasta.





Tykkäävätkö teidän koiranne lumileikeistä? Entäpä onko joku tulossa Turkuun ensi viikonloppuna?

2 kommenttia:

  1. Voi, ymmärrän kyllä miksi haluat ruskeanaamaisen koiran :/ Huikku todella tykkää lumileikeistä :D Ja en ole tulossa Turkuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, en huomannut kommenttiasi... Kiitos kommentista ja kylläpäs kävit Turussa. ;)

      Poista