keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Turku KV!

Moiks!

Eli viime viikonloppuna käytiin pyörimässä Turun messukeskuksessa. Näyttelyissä on aina se oma tunnelmansa, siihen humuun vaan jotenkin hukkuu. Sunnuntai-aamuna pakattiin kamat ja koira autoon, ja napattiin Silja kyytiin. Turkuun saavuttuamme itseäni jännitti aivan tajuttomasti. Ensin mentiin Junior Hanlerin SM-osakilpailukehään, joka sitten meni ihan kohtalaisesti. Ei mitenkään timanttisesti, mutta ei se vuosisadan katastrofikaan ollut.

Pakko myöntää että harvoin sitä on huonommin menneen kehän jälkeen ollut noin helpottunut. Helpottuneisuus johtui kahdesta syystä. A) Jännitin mahdollista jatkoon päässeiden koiranvaihtoa, sillä Doris ei koskaan ole ollut kenenkään muun esitettävänä, ja B) Jos oltaisiin menty jatkoon, ei oltaisiin millään ehditty rotukehään. Ja nyt mennäänkin siihen.

Doriksen veli ja kasvattaja junnunarttunsa kanssa olivat myös paikan päällä. Kaikki viisi? koiraa olivat eri ryhmissä, ja näin ollen D oli ainoa NUO-luokan narttu. Laatuarvostelutulos oli tällä kertaa EH, joka on oikeastaan aika hyvä. Tämän kehän ajattelin menneen HUONOSTI, mutta videolta katsottuna kai ihan kohtalaisesti se sitten menikin. Tosin nyt kuvista huomasin että katkaisen koiran linjan seisottamalla sen liian "korkealla", tai en mä osaa selittää...

Tässä muutama kuva, jotka ovat kaikki (c) Silja. :)





Olitteko te Turussa omien koirienne kanssa? Miten meni?

2 kommenttia:

  1. En ollut turussa Huiman kanssa, mutta teidän mukana kävin :) kiva postaus :)

    VastaaPoista