sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Virallinen uudenvuodenpostaus!

Moikka!

Tässä tulee otsikon mukaan virallinen uudenvuodenpostaus, joka on ensimmäinen postaus vuonna 2017, joten totta kai päätin tehdä tähän nyt sitten ne ihan viralliset tavoitteet tälle uudelle vuodelle. Ennen sitä kerron kuitenkin nopeasti mitä Doris sai joululahjaksi.

 Minä itse annoin toivottavasti kestävän ja vahvan kumipallon, ja jättikokoisen luun. Lisäksi Doris sai Siljalta naksuttimen ja yhdeltä koirakaverilta paketillisen pieniä luita. Mutta aihe ei ollut joulu, vaan uusivuosi. Nyt tavoitteet:

 NÄYTTELYT:

Näyttelypuolelle asetan tavoitteita vain suhteellisen vähän, sillä sielää ei mitään suurta treenaamista tarvita. Ajatuksena olisi kuitenkin päästä kiertämään enemmän virallisia KR- ja KV-näyttelyitä. Lisäksi haluaisin saada juoksuosuudet sujumaan luontevammin ilman lähtötöksähdystä tai niitä paria laukka-askelta siellä seassa. "Kisatavoitteeksi" asetan Junior Handlerin SM-finaaliin pääsyn, joka käytännössä siis tarkoittaa sitä, että yksi virallineen JH-SM-osakilpailu pitäisi voittaa...

RALLY-TOKO:

Rally-toko on lajina enemmän treenaamista vaativa, ja siinä on enemmän osia jotka pitää muistaa. Haluaisin päästä jollekin kurssille. ALO-luokan liikkeet alkavat olla purkissa meidän osalta, joten nyt alkuvuodesta treenataan ne muutaman liikkeen kertavauhtia kaikki kuosiin, ja loput tästä vuodesta sitten käytetään AVO-juttujen treenailuun. Kisauraakin olisi tarkoitus päästä availemaa ensin kevät epiksissä nami-alo ja ALO-luokkia käyden, ja kesä ja syksy sitten toivottavasti toisi tullessaan edes yhdet viralliset RT-kisat.

KAIKKI SE MUU:

Käy retkeilemässä/vaeltamassa! Mielellään tietysti lapissa asti, mutta nyt ainakin jokin yön yli kestävä retki.

Koiraleirille! Käytiin Siljan kanssa viime kesänä kennelpiirin järjestämällä koiraleirillä, ja mielelläni lähtisin tänä vuonna uudestaan.

Paljon uintia! Uiminen on koiralle hyvää liikuntaa, sekä Doriksen mielestä kivaa. Mitä muuta siihen tarvitaan?


KOIRAISAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!





2 kommenttia: